Prosti čas in zabava

Vreme Hrvaška za 7 dni

Vreme Hrvaška za 7 dniVreme Hrvaška za 7 dni napoveduje kakšno bo vreme v prihodnjih dneh

Danes bo večinoma sončno s malo oblačnostjo, pihal bo šibek in suh veter od 5 do 16 stopinj Celzija bo, jutri bo delno oblačno s soncem od 8 do 19 stopinj Celzija, v sredo se bo oblačnost še povečala in nastajale bodo posamezne plohe od 8 do 22 stopinj Celzija bo, četrtek bo še oblačen in deževen s malo sonca od 11 do 22 stopinj Celzija bo, v petek bo sončno in toplo od 13 do 23 stopinj Celzija bo, v soboto bodo manjše padavine od 6 do 19 stopinj Celzija bo, v nedeljo bo oblačno brez padavin od 5 do 20 stopinj Celzija bo.

V kolikor se boste odpravljali na dopust za en teden Vam priporočamo, da si pogledate vreme Hrvaška za 7 dni in videli boste kakšna bo vremenska napoved ter kateri dan bo najbolj primeren za odhod.

Vreme Hrvaška za 7 dni Vam poleg vremena pove kakšne bodo temperature morja, kolikšna je vlažnost v zraku, kako bo vreme vplivalo na vaše počutje in kdaj sonce vzide in kdaj zaide.

Danes se je sonce pokazalo ob 5:37 in skrilo se bo 20:09.

Temperature morja bo danes do največ 16 stopinj Celzija, vlažnost v zraku bo 58%.

Vreme Hrvaška za 7 dni imata vpliv tudi dva dejavnika in to sta: lega Hrvaške in vplivi oceanov.

Vendar vreme Hrvaška za 7 dni Vam, da točno določene informacije o vremenu in sicer tudi, če Vas opozarjajo na premočan veter.