Prosti čas in zabava

Najem koče Bohinj: Pravljična brunarica v neokrnjeni naravi

najem koče Bohinj

Si želite nepozabnega oddiha sredi neokrnjene narave in nedaleč vstran od vašega doma? Kaj pravite na Bohinj? To slikovito območje v Sloveniji je postalo priljubljena destinacija za oddih, tako za Slovence kot tudi za tujce. Nudi pa prav vse, kar si lahko zaželite – neokrnjeno naravo, raznolike aktivnosti, kulturno bogastvo in gostoljubnost lokalnega prebivalstva. Če k temu prištejemo še najem koče Bohinj, ki ponuja romantično leseno kočo Chalet Tisa, pa so popolne počitnice zagotovljene.

V nadaljevanju članka vam predstavimo, zakaj je koča Bohinj – Chalet Tisa prava izbira za vaš oddih na Gorenjskem. Lahko pa si tudi sami ogledate za kakšno kočo gre in kje se nahaja – preberite si več informacij.

Pravljična koča, ki nudi veliko zasebnosti in tišine

Prva prednost, ki vam jo nudi najem koče Bohinj, je zagotovo ta, da vam ponuja kočo, ki je popolna za oddih. Koča Bohinj – Chalet Tisa je namreč lesena brunarica, ki izgleda kot iz kakšne pravljice. Narejena je v tradicionalnem alpskem slogu, hkrati pa je polno opremljena in primerna za kar šest oseb. V njej so tri spalnice in dve kopalnici ter prostorna dnevna soba in kuhinja. Po želji pa vam lahko priskrbijo tudi dodatno ležišče ali otroško posteljico, če boste prišli z majhnim otrokom. Koča ima prav tako balkon, ki ponuja čudovite razglede na gore ter veliko teraso in vrt, kjer je možna peka na žaru ali preprosto sončenje. Na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče in shramba za smučarsko opremo.

Da je oddih v koči še bolj domač, pa ima koča prav tako brezplačen internet, moderno televizijo, opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico, pralni stroj in kamin. Tako, da imate praktično vse kar potrebujete za nepozaben oddih.

Gostitelji vam ponujajo tudi možnost dodatne ponudbe. In sicer, če se odločite za najem koče Bohinj, se lahko zraven odločite še za pravi bohinjski zajtrk. Ta je lahko mesni, ribji ali pa vegetarijanski, lahko pa vam ga spakirajo tudi za zraven, v primeru, da se kam odpravljate. Tako vam na vašem oddihu ne bo treba skrbeti za nič, niti za to, kdo bo pripravil hrano. Po želji vam lahko kočo tudi dnevno očistijo, vam operejo perilo ali pa vas zjutraj zbudijo.

najem koče Bohinj

Sredi neokrnjene narave

Kar to kočo naredi še bolj posebno, pa je to, da se nahaja na idilični lokaciji. Je popolnoma na samem, sredi neokrnjene narave, v bližini gozda in gora. Zraven nje namreč ni drugih počitniških hišk ali naselij, prav tako mimo ne vodi nobena prometna cesta. To pa posledično pomeni, da ponuja ta koča popolno zasebnost, tišino in sprostitev.

Zaradi tega je najem koče Bohinj odlična izbira za uživanje s prijatelji ali družino. V naravi in miru se boste namreč odklopili od hitrega vsakdanjika, se še bolj povezali in družili na popolnoma novi ravni. Poleg tega pa ponuja ta koča tudi prostor za romantiko. Ker kaj je lahko boljšega kot to, da se s svojo najboljšo polovico odpravite za nekaj dni na samo, v pravljično leseno hiško in samo uživate?

Odlična izhodiščna točka za raznovrstne aktivnosti

Če se odločite za najem koče Bohinj, boste torej dobili pravljično leseno kočo na samem, v naravi. Hkrati pa tudi kočo, ki je odlično izhodišče za raznovrstne aktivnosti, kot so pohodništvo, kolesarjenje in smučanje.

Le streljaj od koče Bohinj – Chalet Tisa se namreč nahaja smučarski center Vogel, ki je pozimi odličen za smučarje in bordarje, poleti pa tudi za pohodnike. Približno 500 metrov stran od koče se razprostira tudi čudovito Bohinjsko jezero, ki je odlično za sprehode ter v poletnih mesecih uživanje ob vodi ali vodne aktivnosti.

V bližini pa so tudi številne kolesarske poti, slap Savica, raznovrstne kulturne znamenitosti ter vodni park & Welness Bohinj. Lahko bi torej rekli, da ponuja ta koča nekaj za vsakega.

najem koče Bohinj

Kako se izvede najem koče Bohinj?

Zdaj, ko ste izvedeli, zakaj je ta koča prava izbira za oddih v Bohinju, pa vas najverjetneje zanima še, kako se izvede najem koče Bohinj. Tukaj vam lahko zagotovimo, da je rezervacija te koče popolnoma enostavna.

Termin za oddih si namreč lahko izberete kar na spletni strani Alpik Chalets, kjer so vidni vsi prosti datumi v tej koči. Po tem, ko si rezervirate svoj datum, pa najem koče Bohinj omogoča še virtualno recepcijo in self check in, kar pomeni, da se boste v kočo nastanili zelo hitro in enostavno.

Kaj torej še čakate? Rezervirajte svoj termin in naj se popoln oddih v koči Bohinj začne!