Moda in stil

Muamaja ličenje

Muamaja ličenjeMaja Konečnik je profesionalna umetnica za ličenje s certifikatom. Z ličenjem se je profesionalno začela ukvarjati šele leta 2009, drugače pa je prej svoje umetniške veščine uporabljala pri slikanju na platno. Pri ličenju uporablja za ustvarjanje človeški obraz, rada se poigra z barvami, svetlobo in sencami ter misli izven okvirjev pri ličenju. Rada izstopa pri ličenju, zato pri njem uporablja artističen pristop. Zaradi velikega povpraševanja po njenih storitvah in ličenju, se je odločila odpreti svoj lastni lepotni studio. Lepotni studio je tudi res odprla v letu 2013 in ga poimenovala Muamaja, kar naj bi pomenilo Make Up Artist Maja.

V lepotnem studiu Muamaja so vam na voljo poročna ličenja, ličenja za posebne priložnosti, ličenje za maturantski ples, poslovna ličenja, dnevno ličenje, individualni tečaji ličenja, skupinski tečaji ličenja, manikura, tematske delavnice, permanentno podaljševanje trepalnic in ličenja za commercial, fashion ali beauty fotografiranje.

Ena izmed storitev poleg ličenja, ki jo nudijo v lepotnem studiu Muamaja je tudi permanentno podaljševanje trepalnic. To je postopek pri katerem na vaše trepalnice lepijo umetne trepalnice s posebnim lepilom, ki me razdraži vaše kože ali očesa. Trepalnice se lepijo od milimeter do dva milimetra stran od veke. Pred samim postopkom lepljenja trepalnic, pa se najprej posvetujete z vizažistom kakšno dolžino in obliko trepalnic bi imeli, ter katere bi vam najbolj pristajale.

Ličenje Muamaja je unikatno ter kvalitetno, saj Make-Up umetnica Maja Konečnik pri lučenju uporablja smo ličila preverjenih in kakovostni blagovnih znamk, kot so Chanel, Dior, Lancome, M.A.C., Make Up Designory, Estee Lauder, uporablja pa tudi dermatološko preverjene znamke Bioderma, Vichy, Avene in Skeyndor.

Če se zanimate za ličenje in storitve, ki jih ponuja lepotni studio Muamaja ter če si želite ogledati galerijo slik in cenik, obiščite spletno stran muamaja.si.