Prosti čas in zabava

Hladni prigrizki za vsako priložnost

Za uspeh posebne priložnosti ali dogodka je v naši družbi še vedno ključna hrana. Ker ob dogodkih, kot so rojstva, rojstnodnevne zabave, krsti, poroke in drugo, ne želimo s pripravo hrane ukvarjati sami, so hladni prigrizki uveljavljenega cateringa odlična rešitev.

Catering podjetje poskrbi, da na vaš poseben dan nimate skrbi še s tem, ali so vaši gostje lačni. Topli ali hladni prigrizki, ki jih razpostavite po za to namenjeni mizi so odlična priložnost, da se gostje ustavijo in poklepetajo ob mini kanapejih ali sladico v kozarčkih. Vaše goste bodo raznoliki in estetsko pripravljeni, predvsem pa okusni hladni prigrizki naravnost navdušili, saj se bo za vsakogar našlo nekaj.

Catering podjetja navadno ponujajo tudi možnost postrežbe. Če načrtujete pogostitev na večjem prostoru ali na prostem, je postrežba lahko zelo dobrodošla. Tako se bodo gostje lahko svobodno premikali in morda celo zaplesali, strežniki pa bodo pladnje, na katerih so hladni prigrizki, nosili med njimi. Tako si bo vsak lahko postregel kar na mestu, ne da bi moral za to prehoditi celoten prostor.

Različni dogodki in priložnosti pa zahtevajo tudi skrbno izbiro vrste hrane in pijače. Catering podjetje z dolgoletnimi izkušnjami vam bo z veseljem svetovalo, kateri hladni prigrizki so najbolj primerni za določeno priložnost, priporočili pa vam bodo tudi vrsto in količino pijače. Tako se ne bo nikoli več zgodilo, da boste po zabavi ostali s kupi neporabljene hrane in pijače, kar je še dodaten razlog, da to opravilo prepustite drugim.

Seveda lahko za pripravo pladnjev s prigrizki poskrbite tudi sami ali to prepustite lokalni samopostrežni trgovini, a v tem primeru je dostava in razporeditev hrane in pijače vaša odgovornost, ravno tako ocena količine, ki jo potrebujete. Naj vam po zabavi po mizah ne ostanejo hladni prigrizki. Catering podjetje v svoji ponudbi navadno zajema oceno potrebne količine, dostavo in pripravo hrane in pijače, razporeditev glede na prostor in število gostov, po koncu pa vse pospravijo in odpeljejo domov. Izkušenejša catering podjetja ponujajo tudi lastno osebje ter stole in mize, kar dodatno olajša postrežbo.

Ne odlašajte in se odločite za catering podjetje, s katerim boste prihranili čas in denar.