Zdravje in nega

Bi radi imeli zobne proteze?

zobne proteze

Podjetje Doktor 1A se ukvarja z zobozdravstvom ter med drugim tudi z zobnimi protezami.

Kaj pa sploh so to zobne proteze? So nadomestki naravnih zob. Narejene so iz akrilata, prozorne smole, posebne plastike lahko pa so narejene tudi iz lahkih kovin.

Zobna proteza je narejena po meri človekovih ust in nadomešča manjkajoče zobe. Lahko se jo vzame iz ust ter ponovno vstavi. Pacient z zobno protezo potrebuje nekaj časa, da se je navadi. Proteza ni opazna in izgleda natanko tako kot pravi zobje.

Kaj je vzrok za izgubo zob? Vzroki so lahko različni, zobna gniloba, težave z zdravjem ustne votline ter še veliko drugih na katere na žalost ne moramo vplivati.

Poznamo več različnih vrst zobnih protez. Popolna, delna proteza, proteza na dveh ali več implantatih ter fiksna zobna proteza.

zobne proteze

Vse o protezah, kdaj ter katere moramo oziroma lahko imamo si lahko preberete na spletni strani Doktor A1, kjer je vse podrobno vpisano.

Prav tako se lahko naročite na brezplačen pregled. Na spletni strani lahko izpolnite obrazec glede vašega povpraševanja, ekipa zobozdravnikov pa vam bo odgovorila ter svetovala.

Zakaj je Doktor 1A najboljša izbira za vas?

Pri njih lahko izbirate med široko ponudbo zanesljivih ter preverjenih zobozdravstvenih storitev slovenskih ter hrvaških ponudnikov. Pri njih je vaš prvi pregled brezplačen, dobite pa tudi 20% popust. Zobozdravstvo zagotavlja neboleč poseg po koncu pa izpolnite anketo o zadovoljstvu ter pridobite še dodaten bon v vrednosti 100€.

Bodite tudi vi ena izmed Doktor 1A zadovoljnih strank ter si priskrbite zobno protezo po najbolj ugodni ceni. Pošljite povpraševanje ter si zagotovite le najboljše storitve po najboljši ceni.