Prosti čas in zabava

Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš

Ali ste že slišali za knjigo, ki ima naslov Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš? To je izjemna zgodba o uspehu, ki jo je napisal podjetnik David Hriberski

S knjigo Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš vas želi opogumiti, da si boste upali sanjati, ne glede na to, v kakšen položaj vas tok življenja prinese. S to knjigo boste prejeli tudi sve potrebne informacije o tem, kako se pobrati, ko se soočite z raznimi vzponi in padci … Naučili se boste tudi, kako dobiti motivacijo in navdih ter kako ostati zmotiviran in ste zmotivirani. Knjiga Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš vas uči, kako premagati raznorazne strahove, ki jih imate ali vas omejujejo v vsakdanjem življenju. Se želite sprogramirati za srečo in uspeh v življenju? Berite in se naučite, kako priti v stanje trajnega zadovoljstva, pozitivnega življenja in dojemanja sveta, energije, ki je nikoli ne zmanjka … Knjiga Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, vam bo ponudila vse to in še več. Ko jo boste prebrali, se boste naučili, kako v življenju ne odnehati. In to je tisto, kar vas lahko ponese v neslutene višave.

Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš

David Hriberski je avtor, podjetnik, coach in predavatelj. V lasti ima uspešno podjetje in je v ekipi še enga uspešnega podjetja. V zadnjih 10 letih je v svoje znanje vložil več deset tisoč evrov – v delavnice, seminarje, knjige …. Skratka, v vse, kar mu je pomagalo na trnovi poti do uspeha. David Hriberski je tudi lep primer, kako iz nesamozavestneža zrasti v vase prepričanega podjetnika, ki pa je ohranil srčnost in skromnost. Naj vas pomanjkanje samozavesti ne ovira na poti do sreče. Z nekaj truda in trdno voljo lahko dosežete vse, kar si želite. In ravno to je glavno bostvo njegove knjige Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš.