Storitve in trgovina

Tisk koledarjev iz vaših fotografij

Počasi se končuje leto 2022 in na naših mizah ali stenah bomo morali zamenjati koledarje. Že je čas, da razmišljate kateri koledarji 2023 bodo krasili vaš dom. Za tisk koledarjev se lahko odločite pri Magma Media, ki tiskajo koledarje po vaših željah. Ne tiskajo samo koledarje za podjetja, da bi se promovirala, tudi za naša stanovanja. Ni lepšega, kot imeti doma svoj koledar iz naših lastnih fotografij. Na spletni strani si preberite kaj vse potrebujete za svoj koledar in kakšne so kaj cene za tisk.

Danes še ogromno ljudi ne ve, da si lahko dajo tiskat svoj koledar. Tisk koledarjev iz naših fotografij je zelo hiter in enostaven postopek. Na vas je samo, da izberete iz svojega albuma samo 12 fotografij. Ja, to je edina težava, saj imamo ogromno fotografij in je težko izbrati tiste najlepše. Kateri radi obiskujemo lepe kraje, radi potujemo imamo ogromno prelepih fotografij. Zato se moramo odločiti za nek motiv, kaj bomo dali v koledar. Ali se bomo odločili za mešane fotografije, lahko se odločimo samo za živali, lahko za naravo, mogoče ste fotografirali avtomobile. Idej je ogromno samo odločit se je težko.

tisk koledarjev

Tisk koledarjev iz naših fotografij je idealna ideja tudi za darilo. Razna podjetja se prek koledarjev tudi promovirajo. Saj na koledar lahko tudi kaj napišete, kot je ime podjetja ali kaj podobnega. Vi izberite fotografije, napišete kaj pomembnega ter pošljete vse skupaj v podjetje oziroma agencijo Magma Media. Ko bodo vse dobili, se začne njihovo delo. V zelo kratkem času vam bodo natisnili koledar za vas ali vaše podjetje. Ponujajo vam dve vrsti tiska, en je digitalni ali offset tisk. Kaj kateri pomeni, najboljše, da preberete na njihovi strani ali jih pokličete. Zakaj bi se odločili samo za en koledar. Lahko ga tudi komu podarite, saj je en takšen koledar najlepše darilo.