Zdravje in nega

Smrekovit – vaša naravna zakladnica zdravja za dobro počutje

smrekovit

Smrekovit podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo popolnoma naravnih izdelkov, ki uporabnikom pomagajo do boljšega zdravja in splošnega počutja. Za ogled njihovih izdelkov in naročilo, lahko obiščete spletno stran www.smrekovit.si, kjer so vam na voljo tudi pestri opisi zdravilnih učinkov. Za izdelavo Smrekovit produktov se uporablja smrekova smola, ki združuje številne zdravilne učinke in pozitivno vpliva na zdravje vaše kože.

Njihov najbolj poznan izdelek je smrekovo mazilo, ki ga izdelujejo že vse od leta 1990. Tekom dolgoletnega uspešnega poslovanja so v svojo ponudbo dodali tudi številne druge izdelke, prav vsi pa so plod izročila naših prednikov, lastnega znanja ter dolgoletnih izkušenj s smrekovo smolo. Njihovi izdelki so opremljeni z različnimi certifikati (VEGAN in Naravna kozmetika z BIO sestavinami), ki dokazujejo njihovo visoko kvaliteto. Izdelani so ročno, ves čas pa ohranjajo ceno, ki si jo lahko privošči čisto vsak. Njihov glavni namen je namreč, da bi prav vsi lahko preizkusili zdravilne učinke naravne smrekove smole.

Smrekova smola – učinkovina, ki jo morate poznati

Naravna smrekova smola je odlična sestavina, ki jo vsebujejo prav vsi Smrekovit izdelki. Njihove pozitivne lastnosti so zato zelo podobne, izbirate pa lahko med različnimi mazili, kremami, kapsulami in pršili. Pozitivni učinki te odlične sestavine so tudi znanstveno dokazani, začetki njene uporabe pa segajo daleč v našo preteklost.

Smrekova smola vašo kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev. Poleg tega pa se smola uporablja tudi v številnih drugih izdelkih – med bolj priljubljenimi so oralno pršilo za nego in zdravje ustne votline, krema in prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki je odlična preventiva za zdrav prebavni trakt. Smrekovo smolo so s pridom izkoriščali in uživali že naši predniki, saj ima številne pozitivne zdravilne učinke:

  • antibakterijsko, antiglivično in antivirusno delovanje,
  • negovalen in hranljiv učinek za kožo in telo,
  • vitaminov in mineralov poln prehranski dodatek.