Prosti čas in zabava

Portal Onedate je nekaj povsem novega

Spletni portal za spoznavanje in zmenkarije Onedate je nekaj novega na tržišču. Čimprej preizkusite Onedate portal, saj vam resnično ne bo žal. Če tega dotičnega portala še ne poznate, potem veliko zamujate, saj je Onedate trenutni veliki bum. Podobno kot je trenutno Snapchat prevzel vodstvo pred Twitterjem in Facebookom, tako je Onedate trenutno eden vodilnih portalov za zmenkarije. Seveda tu ni ravno nekih pretiranih novosti, vendar pa je pomembno vedeti tudi, da pa ne gre zgolj še za en portal za zmenke.

onedate

Zakaj? No, zgodba se tu malce zaplete. Namreč kar velika večina ne ve o spletnem portalu za zmenkarije Onedate je dejstvo, da ne morete sami izbrati osebe s katero se boste pogovarjali oziroma klepetali preko spletne klepetalnice. Da, prav ste prebrali. Namreč, ko izpolnjujete svoj zasebni profil na portalu za zmenkarije Onedate, vas portal avtomatsko poveže z osebami, ki imajo podobne interese kot vi. Na ta način so želeli ustanovitelji narediti dvoje.

Kot prvo je bila njihova želja to, da ljudje ne zapravljajo preveč časa (saj vsi vemo da nam ga v teh časih resno primanjkuje) in da kar se da hitro najdejo nekoga, ki ustreza njihovem profilu. Seveda je tu nadvse priporočljivo, da pri izpolnjevanju svojega profila na Onedate ne lažete ali preveč filozofirate, da ne boste slučajno pristali pri kakšni ‘napačni sorodni duši’. No, druga stvar, ki so jo želeli ustanovitelji portala Onedate doseči, pa je to, da uporabnike pripravijo do tega, da iskreno odgovarjajo na vprašanja o sebi (ko izpolnjujejo profil), saj po njihovem mnenju le tako obstaja možnost, da res najdete nekoga zase. Saj veste – katera velika ljubezenska zgodba pa se je že začela z lažjo? No, predvidevamo da nobena. Razen Romeo in Julija. A žal vemo kako se je to končalo. Skratka, če ste iskreni in si zares želite spoznati svojo sorodno dušo, ki ima podobne interese kot vi, potem je spletni portal Onedate idealen za vas.