Storitve in trgovina

Plinarna Geoplin

Geoplin plinarna je družba, ki ima tradicijo. Ukvarja se z zemeljskim plinom, kateri že kar nekaj časa ogreva in ohlaja domove/prostore.  Uporablja se tudi na drugih področjih kot recimo trgovine, industrija, gorivo itd.

Plinarna trguje, posreduje in zastopa trg z zem. plinom v SLO in pa tudi kar v državah, ki so sosednje. Ljudi, ki odjemujejo zem. plin oskrbujejo že kar nekaj let. Ostalim zagotavljajo konkurenčnost, veliko produktov zem. plina in pa zmanjševanje količinskih ter cenovnih tveganj. Zagotavljajo pa vam še zanesljivo oskrbo, ker imajo dosti virov tudi v tujini. Poleg vsega pa nudijo tudi ostale stvari oz. storitve, ugodne cene in pa kar je še najbolj pomembno, skrb za naravo.

plinarna

Plinarna ponuja zem. plin saj se vse več ljudi odloča za to, različne stavbe,  posamezniki itd. Ta plin je zelo učinkovit saj ga lahko uporabljamo tudi za kuhanje, ogrevanje, sanit. vode itd in pa še dodaten plus je to, da je prijazno okolju, saj je emisija CO2 veliko manjša kot pri ostalih fosilnih gorivih, ker pri izgorevanju plina ne nastajajo saje. Izkoriščanje zem. plina je zelo visoko, ampak skladiščiti ga pa ni potrebno, ker za to poskrbi plinarna.

Uporaba zem. plina je vsekakor varna, če delate redne preglede na napeljavi in pravilno uporabljate. In z vsem tem boste tudi skrbeli za naravo.

Omogočajo vam tudi, da si zem. plin priskrbite od lokalnih dobaviteljev. Dobaviteljev je po Sloveniji zelo veliko, ampak najprej morate vsekakor preveriti če vaše območje že ima plinovod in pa če je priklop na to sploh možen. Nato pa sledi samo še izpolnjevanje vloge oz. soglasja.

Geoplin plinarna sodeluje z večjimi odjemalci. Odjemalcem ponujajo tudi pregled in oskrbe. Zraven tega pa vam s strokovnjaki povejo če je možno kaj prihraniti. Ponujajo vam pa tudi svetovanje in menedžerja, katera vam bosta pri tem pomagala.

Več informacij dobite na: www.geoplin.si/plinarna