Oglasi rabljenih vozil

Oglasi rabljenih vozilParkirisce.com je spletna stran, na kateri so oglasi rabljenih vozil. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate oglase, če kupujete rabljeno vozilo ali pa lahko sami objavite oglas o rabljenem vozilu, ki ga prodajate. Oglasi rabljenih vozil so na njihovi spletni strani zelo pregledni, vsebujejo fotografije avtomobilov in podatke ter tehnične lastnosti o avtomobilih, ki se prodajajo.

Spletno stran parkirisce.com lahko obiščete tudi, če bi vi želeli podati oglas za vaše rabljeno vozilo. Postopek oddaje oglasa je zelo hiter in enostaven, poteka pa samo v štirih korakih. Najprej morete vpisati vašo številko prometnega dovoljenja in registrsko oznako vozila, ki ne bosta objavljeni na spletni strani. Potem vpišete število prevoženih kilometrov avtomobila in ceno, po kateri prodajate vaše rabljeno vozilo. V naslednjem koraku izberete slike avtomobila, v zadnjem koraku pa vnesete še vašo telefonsko številko in lokacijo, kjer se nahajate. In na koncu oglas samo še oddate. Preko SMS sporočila boste obveščeni po pregledu oglasa in o objavi. To SMS sporočilo je popolnoma brezplačno in bo vsebovalo kodo, ki vam bo omogočila urejanja ali izbris vašega oglasa. Oglasi rabljenih vozil so vam na voljo, če na njihovi spletni strani pod možnost iskanja vozil vpišete željeno vozilo ali pa si ogledate vsa vozila, ki so naprodaj.

Spletna stran parkirisce.com vam omogoča hitro oddajo oglasa, saj so vam omogočili še hitrejši in lažji način oglaševanja vašega rabljenega vozila. Omogočili so vam naslednje stvari: oglas vašega vozila lahko oddate brez predhodne registracije, brez uporabe elektronske pošte, oglas lahko objavite le s šestimi podatki, ki jih potrebujejo, za ostale poskrbijo oni, naložite lahko tudi do osemnajst slik avtomobila in vse kar potrebujete je telefonska številka in mobitel.

Če vas zanimajo oglasi rabljenih vozil, jih najdete na spletni strani parkirisce.com.