Mobilne hišice

Mobilne hišiceČe letos še niste odšli na dopust na morje ali pa bi se mogoče želeli iti še enkrat pa ne veste kam, saj imate na voljo veliko različnih oblik bivanja na morju, kot so hoteli, apartmaji, bungalovi in kampi. Če ste že naveličani vedno enih in istih oblik bivanja, vam je predstavljena nova možnost bivanja na dopustu. To so mobilne hišice na Hrvaškem.

Mobilne hišice so idealne za vas, če bi želeli dopust preživljati v neposredni bližini narave in morja. Mobilne hišice so bolj razkošna oblika bivanja na dopustu kot pa kam prikolice, bungalovi in šotori. Mobilne hišice na Hrvaškem lahko najamete za ta čas ko ste a dopustu ali pa jih kupite. Na voljo so v sodobnejših in novejših kampih. Mobilne hišice lahko najamete ob morju, kjer boste lahko uživali v naravi, borovci pa vam bodo nudili senco in preživeli tam kar se da kvalitetne in aktivne počitnice.

Zasnova za mobilne hišice je podobna kot za kam prikolice, le da je ta nekoliko bolj sodobna in vsak stanovalec ima več prostora. Mobilne hišice vam omogočajo prostorno bivanje in zasebnost ter uživanje na vašem dopustu. Imeli boste povsem lastno teraso, opremljene pa so z sodobno opremo ter so klimatizirane. mobilne hišice so tako atraktivne, ker se nahajajo tik ob morju in plaži. Mobilne hišice imajo ločene spalnice, kopalnico, toaleto, dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico ter so tako velike okoli deset kvadratnih metrov. Svoj avto imate lahko parkiran v bližini vaše mobilne hišice.

Mobilne hišice so idealne, če želite preživeti vaše počitnice aktivno ter v bližini morja in narave, hkrati pa vam nudijo tudi vaš zaseben prostor. Če vaš zanima več o mobilnih hišicah lahko obiščete spletno stran mobilnehisice.net in si tam preberete nekaj več o njih.