Moda in stil

Kozmetični salon v Ljubljani

Vse ženske si rade privoščijo sprostitev v lepotnih in kozmetičnih studiih, v frizerskih salonih in na masažah, saj so njihovi dnevi ponavadi polni dela in stresa zaradi službe, družine in nenehnega hitenja po različnih opravkih. Zato je prav, da si vse ženske kdaj pa kdaj privoščijo prost dan in se s prijateljicami skupaj odpravijo na sproščujoč dan. Izjemno sprostitev nudi vsem ženskam kozmetični salon v Ljubljani, ki se imenuje Esenca.

Kozmetični salon Esenca nudi vsem ženskam popolno razvajanje, ki si ga želi vsaka. V njihovem kozmetičnem salonu si lahko privoščite ličenje, pedikuro, ročno limfno drenažo, depilacijo in nego obraza. Ličenje, ki vam ga nudi kozmetični salon v Ljubljani je profesionalno, opravlja pa ga gospa Dragana Pogačar, ki je obiskovala strokovni tečaj ličenja pri znanemu vizažistu Francescu Guerri iz Italije. Pri ličenju vas strokovno naličijo in poudarijo poteze vašega obraza in barvno paleto uskladijo z vašo barvo kože in osebnostjo. Uporabljajo sodobne modne trende ličenja, seveda pa upoštevajo tudi vaše želje. Takšno ličenje je primerno za vse priložnosti.

kozmetični salon v Ljubljani

Naslednja storitev, ki vam jo ponuja Esenca, kozmetični salon v Ljubljani je pedikura. Na voljo sta vem dve vrsti pedikure, in sicer klasična pedikura ali medicinska pedikura. Medicinska pedikura je zahtevnejša od klasične, razlikujeta pa se po tem, da vsebuje medicinska pedikura še odstranjevanje kurjih očes, vraščenih nohtov in otiščancev. Vso orodje, ki za uporabljajo pri pedikuri je čisto in sterilno,  imajo po tudi aparat najnovejše tehnologije, ki povzroča neboleče odstranjevanje kurjih očes.

Vse storitve so strokovno izvedene, dostopne pa so vam po zelo ugodnih cenah. Če vas zanimajo storitve, ki jih nudi kozmetični salon v Ljubljani in, če želite več informacij o tem, potem jih obiščite na njihovi spletni strani www.esenca.si ter si privoščite sproščujoče razvajanje.