Zdravje in nega

Kaj je koloidni silicij

Po vsej verjetnosti že veste, da je silicij prisoten v našem telesu, saj ima pomembno funkcijo pri delovanju le tega. To je organska oblika tega kemisjkega elementa. Kaj pa je koloidni silicij? Koloidni silicij je silicijeva raztoopina, ki jo v naravi lahko najdemo npr. v glini. Vsi vemo, da se ljudje že kar nekaj časa zdravijo z glino, saj le ta olajša kar nekaj težva, ki jih ljudje srečujemo v vsakdanjem življenju. Ena izmed takšnih težav je tudi luskavica. Po videzu je koloidni silicij pogsto podoben želatini. Pred uporabo snovi, kot je koloidni silicij, se je vsekakor potrebno pred pogovoriti s strokovnjakom, saj si lahko z napačno uporabo takšnih snovi tudi škodujemo.

Če si želite dobiti koloidni silicij, ga lahko naročite preko spletne strani koloidi.si, kjer ponujajo tudi druge podobne koloidne snovi, kot je zlato, srebro, cink, železo, platina in ostale, kot sta germanij in baker. Prav vsaka izmed teh snovi ima svoj namen, tako da si je dobro tudi o teh snoveh prebrati različne informacije, saj nikoli ne vemo, kdaj nam lahko pridejo prav.

koloidni silicij Naročilo preko njihove splene stgrani je enostavno, saj je stran pregledna in tu lahko preberete tudi mnogo koristnih nasvetov. Poleg tega lahko dobite tudi pribor, kot so elektrode. Koloidni silicij lahko dobite v dveh različnih količinah in sicer 200 ml in 500 ml. Dobite pa lahko tudi napravo generator Ionic pulser, ki lahko proizvede koncentracije do količine 200 ppm. Z njim boste, kot tudi z ostalimi izdelki iz te splene strani gotovo zadovoljni. Na sliki zgoraj lahko vidite v kakšni embalaži na lahko kupite koloidni silicij. Kot je bilo omenjeno že prej, stekleničke držijo 200 ml ali 500 ml. Naročite lahko takšno količno, ki jo potrebujete. Blago, ki je naročeno na tej strani bo prišlo do vas v najkrajšem možnem času.