Razno

Betonske vaze vse bolj trendi izbira, ki popestri okolico doma

betonske vaze

Želite popestriti okolico doma, večjo teraso, balkon ali pa restavracijo z betonskimi vazami? Potem ste na pravem mestu, saj so estetske vaze za rastlinje vse bolj trendi izbira, ki privabi veliko radovednih pogledov in pohval na račun izbire vaz oz. korit za rastlinje.

Ste vedeli, da je beton takoj za vodo najbolj priljubljen vsestransko uporabljen trajen material, ki se ga lahko reciklira. Običajno je narejen iz lokalnih surovin, ki je lahko videti zelo elegantno in lepo. Prav zaradi betona so betonske vaze vse bolj priljubljene pri dekoraciji zunanjosti hiš in poslovnih objektov.

betonske vaze
Betonske vaze za popestritev okolice doma ali poslovne stavbe.

Zakaj bi sploh izbrali betonske vaze?
Danes je na trgu na voljo mnogo različnih materialov iz katerih so narejene vaze, zatorej, zakaj bi izbrali prav vaze, ki so narejene iz betona. Betonske vaze so predvsem primerne za dekoracijo pred vhodom v hišo, terase, balkona, poslovnih stavb, lahko pa popestrijo tudi notranjost večjih prostorov kot je na primer restavracija, kjer so betonske vaze lahko postavljene v kotu prostora ali pa poslovnih prostorov. Betonske vaze so malce težje in posledično tudi zelo stabilne tako jih ne more prevrniti veter. Betonske vaze lahko uporabljate tako, da vanje posadite različne lončnice, od visečih do pokončnih rastlin. V nekaterih primerih pa v betonske vaze posadijo tudi manjša drevesca, ki še posebej popestrijo vhod v poslovne prostore. Vse betonske vaze so sive (betonske) barve, ki se podajo k različnim barvam fasade oz. okolice, v kateri stojijo.

Kaj pa cena betonske vaze?
Cena betonske različice vaze je nekoliko dražja od ostalih materialov, ki so na trgu, a se morate zavedati, da je betonska vaza trajen nakup, ki vam bo služil več let. Seveda, če boste lepo skrbeli zanje in upoštevali navodila za uporabo in negovanje, ki vam jih priporoča prodajalec. Verjemite, da nakupi betonskih vaz ne boste obžalovali.