Zdravje in nega

Center Aestetik – pot do lepote in zdravja

Pri Aestetiku si prizadevajo postati vodilni center, kjer se lepota in zdravje združujeta v harmonično celoto. Več si preberite na naslovu: aestetik.si. Njihov cilj je zagotoviti visoko kakovostne, varne in strokovne storitve na področju estetske medicine, kozmetične nege in masaž, prilagojene posameznikovim željam. Poleg tega verjamejo v deljenje znanja in izkušenj ter zato organizirajo številne tečaje in delavnice, kjer lahko pridobite dragocene informacije.

 

Aestetik

Skozi edinstvenost do zadovoljstva strank

S svojo edinstvenostjo si prizadevajo postati priznan center lepote in zdravja, kjer je osrednja vizija njihovih storitev kakovost, varnost in profesionalnost. Z združevanjem dolgoletnih izkušenj, svežega znanja ter preizkušenih pristopov iz tujine si prizadevajo zagotoviti zadovoljstvo vseh, ki jim zaupajo in iščejo pot do lepote ter zdravja v centru Aestetik.

Nekirurška korekcija nosu z dermalnimi polnili

Rinoplastika z dermalnimi polnili je postopek, ki omogoča oblikovanje in korekcijo nosu brez kirurškega posega. Pri tem se v nosno tkivo vbrizga hialuronska kislina, prozoren gel, ki je naraven sestavni del kože, podkožja, vezivnega tkiva in sklepov. Uporabljene formulacije so brez živalskih sestavin, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije.

Glajenje in volumen z dermalnimi polnili

Dermalna polnila se pogosto uporabljajo za povečanje volumna tkiva, zlasti za povečanje ustnic, ter za zmanjšanje in glajenje gub. Ta polnila so sestavljena iz hialuronske kisline, ki je prozoren gel, vbrizgan neposredno v kožo. Hialuronska kislina je naravna sestavina, ki jo najdemo v koži, podkožju, vezivnem tkivu in sklepih. Uporaba formulacij brez živalskih sestavin zmanjšuje tveganje za resne alergijske odzive, saj se te razlikujejo med blagovnimi znamkami, vendar je tveganje minimalno. V koži se hialuronska kislina sčasoma razgradi, zato je potrebno redno dodajanje za dolgoročen učinek. Pogosto se kombinirajo z drugimi tretmaji, kot je botulinum ali kirurškimi posegi, za optimalne rezultate. Za manj boleč postopek se lahko uporabi kremo z anestetikom ali lokalno anestezijo.

Zmanjšanje potenja z botulinum toksinom

Botulinum toksin se natančno uporablja na področjih, kjer je prekomerno potenje moteče. Običajno se ta postopek izvaja na področjih kot so pazduhe, dlani in stopala. Zdravstveno osebje zagotavlja natančno in strokovno aplikacijo toksina le na mestih, kjer je potenje najbolj izrazito in moteče. Botulinum toksin, ki se uporablja za zmanjšanje potenja, deluje tako, da cilja na živčne končiče, ki nadzorujejo delovanje žlez znojnic. Ko se toksin injicira na izbrano področje, se veže na živčne končiče, ki sproščajo signale za aktivacijo žlez znojnic.